2011. november 25., péntek

J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura -A király visszatér - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Pippin kikandikált Gandalf köpenyének oltalma alól. Törte a fejét, ébren van-e vagy alszik, s ez még mindig az a gyorsan futó álom-e, ami oly régen körülveszi, azóta, hogy a nagy vágta meg-kezdődött. Feketén suhant el mellette a világ, és a szél hangosan dalolt a fülébe. Nem látott semmit, csak az elforgó csillagokat, s messze, jobboldalt, a hatalmas árnyékokat az égen, a délen húzódó hegyek körvonalát. Álmosan próbálta megbecsülni, mióta vannak úton, és útjuk melyik szakaszá-ban járnak, de emlékezete álomittas volt és bizonytalan.
Ott volt az az első vágta, iszonyú sebességgel, megállás nélkül, akkor látta hajnalban azt a halvány aranycsillogást, és akkor érkeztek meg a néma városba és a nagy, üres házba, a hegyen. És alighogy tető alatt voltak, megint elhúzott fenn az a nagy, szárnyas, fekete árnyék, és az emberekből kiszállt az erő a félelemtől. De Gandalf szólt hozzá néhány halk szót, s ő aludt a sarokban, fáradtan, de szorongva, halvány tudatában a nagy jövés-menésnek, annak, hogy emberek beszélnek mellette, s hogy Gandalf parancsokat osztogat. Aztán megint vágta következett, éjszakai vágta. Ez a máso-dik, nem, a harmadik éjszaka volt azóta, hogy a palantírba, a Látókőbe belenézett. És ettől a csúf emléktől csaknem teljesen fölébredt, megborzongott, s a szél suhogása megtelt fenyegető hangok-kal.
Valami fény gyulladt ki az égen, izzó, sárga tűz a sötét torlaszok mögött. Pippin visszakuco-rodott, egy pillanatra elfogta a félelem, s azon töprengett, vajon miféle rettentő országba hurcolja őt Gandalf. Megdörgölte a szemét, s látta, hogy a hold száll föl a kelet homályából, s hogy a hold már kis híján megtelt. Így hát nincs öreg éjszaka, s még órák hosszat tart a vágta a sötétben. Mocorgott, s megszólalt:
- Hol vagyunk, Gandalf? - kérdezte.
- Gondor birodalmában - felelt a mágus. - Még Anórien földjén.
Egy darabig csönd volt. Majd Pippin hírtelen fölkiáltott: - Ez micsoda? - kérdezte, s beleka-paszkodott Gandalf köpenyébe. - Nézd! Tűz! Vörös tűz! Itt sárkányok élnek? Nézd, ott egy másik!
Gandalf válaszként odakiáltott a lovának: - Gyerünk, Keselyüstök! Sietnünk kell. Rövid az időnk. Nézd! Gondor őrtornyain kigyúlt a jelzőtűz, segítséget kérnek. Föllobbant a háború. Lásd, ég a tűz az Amon Dínen és lángol Eilenachon, és rohanvást fut nyugat felé: az ott Nardor, Erelas, Min-Rimmon, Calenhad és a Halifirien, Rohan határán.
De Keselyüstök lassított, lépésben ment tovább, fölemelte a fejét, és fölnyerített. A sötétből válaszként több ló is visszanyerített, patadobogást hallottak, három lovas húzott el mellettük, mint szárnyas szellem a holdvilágban, s tűnt el nyugaton. Ekkor Keselyüstök nekieredt, és az éjszaka, mint a szél süvített fölöttük.
A vevő 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, és 5 napon belül rendezze a vételárat, ha ez nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem negatív értékelés mellett.   Kérem ezeket a feltételeket figyelembe venni és elfogadni. Kérésre hamarabb is lezárom az aukciót.
Postázom is de természetesen személyes átvétel is lehetséges kizárólag Gyálon.
Köszönöm, hogy benéztél és kérlek, ha van időd és kedved nézd meg a többi termékeimet is (folyamatosan töltök fel új dolgokat) amelyek itt tekinthetőek meg:  http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=kissreni12
Kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást!



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 17:10
. J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura -A király visszatér - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése