2011. augusztus 31., szerda

Contours iker tesóbabakocsi mint ABC Design Zoom - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Eladó egy rendkívül praktikus ikerbabakocsi Testvérbabakocsi.
Olyan mint az európában kapható ABC Design Zoom , ez az amerikai változat.
Ezzel valóban szórakozás a gyerkőcöknek az utazás.  
Eddig akárhol voltunk vele , mindenhol mondták a kb 2-4 éves gyerekek ahol volt  tesó, hogy " nézd anyu ilyen kell nekünk is "  : ) 
Akkorára csukható mint egy normál babakocsi. Így testvérfellépő helyett sokkal praktikusabb, mert ugye a nagyobb gyerek is elfárad sőt még el is alszik egy hosszabb kiruccanás során.
A gyerekeknek nagyon tetszik, hogy egymással szemben tudnak ülni.   Igazi bulikocsi. Mindkét rész fektethető és különféle képpen kombináltható.   Akár csak egy ülés is feltehető, ha csak egy gyerekkel van úton az ember.  
Alul van egy rendkívül nagy bevásárló kosár.   Minden bele fér. Plus van a tolókaron 2 pohár / Cumisüveg tartó meg egy kis tárolódoboz. (Kulcsnak , pénznek , telefonnak, ropinak : ) )
Saját képeket nem tudok felrakni, mert a kocsi anyósoméknál van és kimostam mielőtt el jöttünk volna és nem tettem vissza a huzatot a vázra.    Vagyis most darabokban van.   Remélem nem fog okozni gondot az új tulajdonosnak, hogy visszategye a huzatot meg a kupolát a vázra.   : )
Mivel amerikai igy praktikus minden textil rész levehető és mosható.   A kupola is.   Nem úgy mint a legtöbb kocsinál, hogy a kupola csak a merevítővel együtt tisztogatható úgy ahogy.   Itt az is levehető és simán mosható.
A babakocsit használva volt és vannak rajta használati nyomok, de  így is egy nagyon mutatós szuper babakocsi.
Postázni nem szeretném.   Személyes átvétel Budapesten.    Így kockázat sincs a vásárlásban megnézded és ha tetszik fizeted , ha nem akkor ott hagyod.
Részletfizetés , étkezési jegy beszámítás lehetséges.   Kérdezz !!
quinny duett tandem twin bugabo bugaboo quiny abc-design zom zoom ikerbabakocsi testvérbabakocsi tesókocsi testvérfellépő tesófellépő



Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-07 16:22
. Contours iker tesóbabakocsi mint ABC Design Zoom - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése