2011. július 29., péntek

Rajkó Andrea: Művészettörténet II. - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Művészettörténet II. A könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Jelen művészettörténeti kiadvány - az első kötethez hasonlóan - hiánypótló műnek számít. 1989 óta tanítanak ugyanis a Budapesti Műszaki Egyetemen művészettörténetet, amely az addig kötelezően tanított ideológiai jellegű tantárgyat váltotta fel. Külön tankönyv azonban sokáig nem készült a műszaki egyetemisták számára. A kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatóknak készült kétkötetes mű szerzői művészetszociológusok, így a művészetekben is a társadalom egyes korszakokra jellemző kommunikációs formáinak, a nyelveknek, vallásoknak, hiteknek a változásait, a szimbólumok, jelek szerepét is vizsgálják. A második kötet anyaga a 19. és 20. század művészettörténetét mutatja be. A könyv tizenhárom fejezetében vázlatosan megismerhetjük az egyes stílusok művészetét. Szó esik a kötetben a romantikáról, a realizmusról, az impresszionizmusról, a neo- és posztimpresszionizmusról, a szecesszióról és az expresszionizmusról is. A huszadik századi stílusok közül külön fejezetek foglalkoznak a kubizmussal, a futurizmussal, a dadaizmussal, a szürrealizmussal, az absztrakt művészettel, a realizmus különböző modern irányzataival, a kötet utolsó fejezete az 1945 utáni korszakról szól. Megismerhetjük a legjelentősebb alkotók életét és művészetét Eugéne Delacroix-tól és Francisco de Goyától Claude Monén, Édouard Manén, Pierre-August Renoiron, Paul Cézanne-on, Vincent Van Goghon, Pablo Picassón, Salvador Dalín, Andy Warholon, Marcel Duchampon vagy Victor Vasarelyn keresztül Man Rayig és Moholy-Nagy Lászlóig. Az egyes fejezeteket irodalomjegyzék és ajánlott, interneten elérhető képjegyzék zárja. Általános gyűjtőkörű könyvtárak számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-279-292-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:56
. Rajkó Andrea: Művészettörténet II. - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése